Vlaggenmast kopen

Wil je een kwaliteit vlaggenmast kopen dan kun je terecht bij ProVlaggenmasten. Het staat al tijden bekend als een hoogwaardig bedrijf waar zakelijk Nederland terecht kan. De verkochten masten worden geproduceerd in Zweden en voldoen aan de nodige normeringen. Ze zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor de vlaggenmasten jarenlang meekunnen.

Materiaal van vlaggenmasten

Bij ProVlaggenmasten kun je uit twee materialen kiezen bij het kopen van een vlaggenmast. Deze materialen zijn polyester en aluminium. Polyester is over het algemeen goedkoper en laat minder beschadigingen zien, terwijl aluminium beter voor het milieu is en geen naad toont in het design.

De polyester vlaggenmasten van ProVlaggenmasten zijn versterkt met glasvezel en voldoet aan alle eisen. Hierdoor kun je een rechte vlag hijsen, zoals de Nederlandse vlag. De vlaggenmast is normaalgesproken wit. Op de mast zit een kikker en een draaidop naar keuze, het koord loopt uitwendig. Het is verkrijgbaar van 6 tot en met 12 meter hoogte, de diameter is 115 of 65 millimeter. Er is ook een pro variant beschikbaar, hierbij zit een inwendige lier waardoor er anti-diefstal op zit en het koord niet tegen de mast tikt. Daarnaast wordt het geplaatst op een kantelanker en heeft het een inwendige koord, draaiknop en een contragewicht. De polyester masten zijn verkrijgbaar voor rechte vlagen en ook voor banier vlagen. Bij een banier vlag worden er ook ringen en een RVS-uithouder geleverd.

De aluminium masten van ProVlaggenmasten is gemaakt van een zware legering en heeft een dubbel gelagerde uithouder zodat je professioneel banieren kan ophangen. Ook deze mast is standaard wit en wordt geplaatst op een kantelanker. Door middel van de mast te kantelen kun je de baniervlag ophijsen. De mast wordt bezorgd inclusief een draaiknop naar keuze, contragewicht, ringen en RVS-uithouder. Deze mast is verkrijgbaar van 6 tot 8 meter hoogte en heeft een diameter van 90 millimeter.