Floris van Bommel: Mooie en kwalitatieve schoenen voor weinig

To Be Dressed biedt Floris van Bommel schoenen aan voor weinig in de outlet. De mooie, kwalitatieve schoenen van Floris van Bommel zijn hier altijd tegen een scherpe prijs te vinden. Kijk niet verder als je geweldige schoenen zoekt waar je weinig voor hoeft te betalen dan de Floris van Bommel sale van To Be Dressed!  

Floris van Bommel

Al sinds 1734 maakt de familie Van Bommel schoenen met een hoge kwaliteit. Er is wat onduidelijk over wanneer de oprichter Reynier van Bommel daadwerkelijk begon met het maken van schoenen en laarzen, want al in 1706 vroeg hij poorterschap aan in Breda. Uit brieven blijkt dat hij in 1734 sowieso schoenenmaker was, dus deze datum wordt door de huidige eigenaren gebruikt als oprichtingsjaar. In 1795 verhuisde het bedrijf van Breda naar Moergestel, onder leiding van de kleinzonen van Reynier van Bommel. De fabriek is nog altijd hier gevestigd.

Tegenwoordig staat de negende generatie van de familie Van Bommel aan het roer, in de vorm van Floris, Reynier en Pepijn. Reynier is de algemeen directeur van het bedrijf en is vernoemd naar de oprichter. Een opvallend detail is dat hij geboren werd op de sterfdag van de eerste Reynier.

Floris van Bommel is natuurlijk gedeelte van het hoofdmerk Van Bommel, vernoemd naar de middelste zoon van de negende generatie. Deze collectie is gemaakt voor de hippe en modieuze klanten. Het design en de kwaliteit van de schoen maakt het een absolute topper. Kwaliteit is dan ook erg belangrijk voor Floris van Bommel, naast draagcomfort. De collectie bestaat uit sneakers, boots, luxere schoenen en laarzen.

Kenmerkend voor de Floris van Bommel collectie zijn de contrasterende details. Voorbeelden hiervan zijn zolen met andere kleuren, stiksels die afwijken van de rest van de schoen of details in het leer.