Drie Australische bezienswaardigheden die met de camper perfect bereikbaar zijn

‘There is nothing like Australia,’ aldus het Australische toeristenbureau. Daar zijn de meeste Australië-gangers het helemaal mee eens. Zeker als je van plan bent om met een 4WD Camper Australia te gaan ontdekken. Australië is een enorm land. In deze blog krijg je daarom een vijf tips over Australische bezienswaardigheden die je super goed kunt bereiken met een 4WD Camper. Waar wacht je nog op?

Sydney: jouw minihuisje in de grote stad

Sydney is dé havenstad van Australië. Natuurlijk wil je als eerst een blik werpen op het prachtige Sydney Opera House. Dat geweldige gebouw herken je vast en zeker van de televisiebeelden op oudejaarsdag – wanneer de Australiërs al nieuw jaar vieren met een spectaculaire vuurwerkshow terwijl wij Nederlanders nog aan de oliebollen zitten. Je zal wel denken: Sydney, dat lijkt me geen campervriendelijke stad. Echter, met wat advies van de Australië specialisten van ‘Australia Campers’ weet jij ook in de stad mooie en goedkope plekjes te vinden voor een 4WD camper. Bedenk je eens hoeveel geld je kunt besparen op de hotelovernachtingen!

Dompel je onder op de ‘Great Ocean Road’

Deze 400 kilometer lange weg loopt van Torquay tot Nelson. De uitzichten onderweg zijn werkelijk adembenemend. Je komt een grote verscheidenheid aan landschappen tegen. Met een 4WD camper zijn er talloze overnachtingsopties. Je creëert gewoon je eigen hotelkamertje aan de azuurblauwe kust. Daar kan geen auto- of busreis tegenop.

Spot wilde dieren op ‘Kangaroo Island’

Nergens in Australia kun je van zo dichtbij zo veel dieren bewonderen. Sommige dieren komen zelfs nergens anders ter wereld voor! Hoewel een deel van het eiland beschermd natuurgebied is, zijn er veel mooie plekken in de natuur waar je met een 4WD camper mag staan. De medewerkers van ‘Australia Campers’ weten die voor je te vinden. Wil je meer informatie over de bereikbaarheid van verschillende regio’s per 4WD camper in Australia? Neem contact op met ‘Australia Campers’.